





















[Palautukset: -15%] Vesuvio II -pizzauuni ravintola-alalle 2 paistotilaa
- Vain muutama kappale enää varastossa – tilaa nopeasti! Varastossa ja valmiina sinulle! Tilaa nyt ja nauti ostoksestasi ilman viivästyksiä. Vain muutama kappale enää varastossa – tilaa nopeasti!
- Toimitusaika: 4 - 6 päivää Saat sen nopeammin kuin luulet. Älä missaa tätä tilaisuutta, tilaa nyt! Saat sen nopeammin kuin luulet. Älä missaa tätä tilaisuutta, tilaa nyt!
- Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
- 14 Päivän peruutusoikeus
Kunto: Hyväksyttävä, käytön jälkiä
Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita (esim. pieniä naarmuja) ylä-, etu- tai sivupuolella. Alkuperäinen pakkaus voi olla vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Lisäksi saattaa puuttua osia, kuten käyttöohje, verkkokaapeli, kaukosäädin, suodatin. Tuotteella on vuoden takuu
Huippuominaisuudet
Rapean herkullista: ravintola-alan pizzauuni kahdella paistotilalla 30 cm:n halkaisijan pizzoille
Helppokäyttöinen: lämpötila ja 15 minuutin ajastin säädettävissä kiertosäätimien avulla
Kuin kiviuunista: 2260 W ylä- ja alalämmössä 65–300 °C:n lämpötiloille
Ominaisuudet
- 2 paistotilaa
- Teho: 2260 W (2 x 1130 W)
- Ajastin: 0–15 minuuttia
- Lämpötila: 65–300 °C
- Kaksoisseinäinen eristys
- Irrotettavat pizzaritilät
- Runko ruostumatonta terästä (kiillotettu)
- Virtalähde: 220–240 V~ | 50 Hz
Mitat & tekniset tiedot
- Mitat (kahvan kanssa): n. 48,5 x 35,5 x 50,5 cm (LxKxS)
- Pizzaritilän mitat: n. 36 x 33 cm (LxS)
- Paino: n. 15 kg
Toimituskokonaisuus
- 1 x pizzauuni
- 2 x muruastia
- 2 x pizzaritilä
- Saksankielinen käyttöohje (muut kielet: englanti)
Toimitus & lähetys
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Tilauksesi toimitetaan pakettina toivomaasi osoitteeseen. Osoitteen ei tarvitse olla sama kuin laskutusosoite. Niinpä voit antaa lähettää artikkelisi suoraan perheelle, ystäville tai toimistoon, mikäli et ole päiväsaikaan kotona.
Turvallisuus- ja käyttöohje
Tuoteturvallisuustiedot
Valmistaja
Chal-Tec GmbH
Wallstr. 16
10179 Berlin
www.berlin-brands-group.com
Vastuuhenkilö:
Chal-Tec GmbH
Wallstr. 16
10179 Berlin
Sähköpostiosoite:
info@go-bbg.com
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.
Das Ding wird mein Hauptbackofen. Neben Pizza und Flammkuchen, die gerne 250°C und mehr verlangen, kann man da auch prima Brötchen, Kuchen oder Tarte drin backen. Meine 32er Pizzableche passen prima....und was ich eher zufällig herausgefunden habe...der Innenraum bzw. die Backfläche hat GN-Maß 2/3. Also ist es ziemlich preiswert, hier passende Bleche, Lochbleche oder 2-4 cm tiefe Bleche passend und in Edelstahl zu besorgen. Schnelle Aufheizzeiten trotz nur 1130 Watt....und ich habe sowohl die Temperatur, als auch die max. Leistungsaufnahme gemessen.
Tästä tulee pääuunini. Usein yli 250°C lämpötiloja vaativan pizzan ja tarte flambéen lisäksi voit leipoa siinä myös sämpylöitä, kakkuja tai torttuja. Minun 32 pizzavuokaa sopivat täydellisesti... ja mitä löysin melko sattumalta... sisäpuoli tai paistopinta on GN kokoa 2/3. Joten on melko edullista hankkia sopivia levyjä, rei'itettyjä levyjä tai 2-4 cm syviä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja levyjä. Nopeat lämpenemisajat vain 1130 watista huolimatta... ja mittasin sekä lämpötilan että maksimivirrankulutuksen.
Gerät ist sehr stabil, macht einen guten Eindruck. Bin zufrieden
Laite on erittäin vakaa ja tekee hyvän vaikutelman. Olen tyytyväinen
prinzipiell ist das Gerät nicht schlecht gedacht... Aber es gibt letztendlich doch zu viele negative Aspekte: - der Griff an der Schiebetüre ist nicht stabil montiert, wenn z.B. ein Schamottstein verwendet wird, ist das zu schwer für den Griff, der nur mit einer Flügelmutter montiert ist. Der Griff steht zudem recht weit raus. - durch die Schiebemechanik ohne Fenster sieht man den Fortschritt der Pizza nicht, muss diese also dafür herausziehen, wodurch viel Wärme verloren geht. - die Schiebemechanik ist nicht sehr dicht, so entweicht während des Backens viel Wärme. - wenn etwas runtertropft, dann kann das auf die untere Heizspirale tropfen. - keine separate Ober- Unterhitze - durch die Schubmechanik ist es schwieriger, die Pizza rein und raus zu befördern. Beim reinschieben, weil die gesamte Schiene inkl. Türe rausgezogen wird, entweicht die ganze Hitze. - Timer schaltet Gerät nicht aus, keine Beleuchtung innen. Pluspunkte: - die Hitze ist für Pizza ausreichend. - das Krümelblech, das rausgezogen werden kann. - platzsparend für kleine Räume. Fazit: wenn man etwas Geld drauflegt, bekommt man ein Gerät mit Fenster, Klapptüre, Schamottstein und getrennter Ober- Unterhitze und 350 Grad Hitze inkl. Innenbeleuchtung und Abschaltautomatik. 3 Sterne, eigentlich 2,5 Ich habe daher das Gerät zurückgeschickt und mir ein besagtes anderes zugelegt. Damit kann man sogar auch ein Brot backen.
Periaatteessa laite ei ole huono idea... Mutta loppujen lopuksi siinä on liikaa negatiivisia puolia: - liukuoven kahva ei ole kiinnitetty tukevasti, esimerkiksi jos käytetään tulenkestävää tiiltä, se on liian painava kahva, johon on asennettu vain yksi siipimutteri. Kahva on myös melko kaukana. - Ikkunattoman liukumekanismin ansiosta et näe pizzan etenemistä, joten se täytyy vetää ulos, jolloin lämpöä menetetään paljon. - liukumekanismi ei ole kovin tiukka, joten paistamisen aikana karkaa paljon lämpöä. - Jos jotain tippuu alas, se voi tippua alemman lämmityspatterin päälle. - ei erillistä ylä- ja alalämpöä - työntömekanismi vaikeuttaa pizzan sisään- ja ulosottoa. Kun työnnät sen sisään, koska koko kisko, mukaan lukien ovi, vedetään ulos, kaikki lämpö karkaa. - Ajastin ei sammuta laitetta, ei valaistusta sisällä. Plussat: - lämpö riittää pizzalle. - murukaukalo, joka voidaan vetää ulos. - Tilansäästö pienissä huoneissa. Johtopäätös: jos laitat siihen rahaa, saat laitteen, jossa on ikkuna, taittoovi, palotiili ja erilliset ylä- ja alalämpö sekä 350 asteen lämpö sisältäen sisävalaistuksen ja automaattisen sammutuksen. 3 tähteä, itse asiassa 2,5 Lähetin siksi laitteen takaisin ja ostin toisen. Sen kanssa voi jopa leipoa leipää.
Dieses mir lieb gewordene "Dingelchen", ja ein schon seit Jahren gehegter Wunsch, den ich mir in dem schei. Jahr 2020 als Depressionskiller zu Weihnachten erfüllt habe, kann ich jetzt mein Eigen nennen und möchte euch darüber berichten: 1) Versprochene Ankunft bei Bestellung am Donnerstag: Dienstag, also 5 Tage erwartete Lieferzeitzeit, die ich gerne in Kauf genommen habe, weil ja die Vorfreude... Na, ihr wißt schon... Am SAMSTAG(!!!) bimmelts... häääää???... und ich war gezwungen, völlig unkultiviert und verdaddert die Haustür zu öffnen. Ich öffnete und ein Paket stand vor meiner Haustür. Der `Götterbote' war allerdings schon wieder verschwunden. Daraus folgt: Blitzversand!!! Ein aufrichtiges Dankeschön an euch alle! 2) Nachdem ich das Paket auf dem vorab von mir freigeräumten Küchentisch plaziert hatte, begann ein vorsichtiges Auspacken... Paket an den betreffenden Stellen aufritzen, obere Verpackungs-Sicherungen entfernen und erstmal die Lage peilen. Eines sage ich euch: Der Ofen ist absolut sicher eingepackt! Besser geht's nun wirklich nicht! Nach einigem Hin und Her war er endlich vom Paket befreit. Nun ging's aber ins Eingemachte, denn im Ofen befanden sich - bombensicher verstaut - die "Kleinteile", die natürlich auch wieder vorsichtig entfernt werden wollten. Hierbei ist wirklich Vorsicht geboten, dass beim Rausholen der selbigen man selber nix beschädigt! Ich bin die Sache mit Muße angegangen, denn falscher Eifer schadet nur... 3) Den Ofen an seinem Bestimmungsort plaziert, die "Kleinteile" ausgepackt, die Bedienungsanleitung (die übrigens nicht sooooo prickelnd ist) zu Rate gezogen, den komischen Handycode abgescannt (könnt ihr haken, bringt nix; is' nur das sowieso schon vorhandene Minihandbuch, nur nochmal aufm Händüü) und nach bestem Wissen und Gewissen nach akribischer Erforschung des Innenraums die restlichen zu benötigenden Teile gefunden, die zur vollendeten Funktionsfähigkeit des Objektes meiner Begierde schlußendlich gelangen sollten. 4) Aber vorher: a) Den Innenraum des Ofens peinlichst genau auf `Fremdkörper' untersuchen und diese entfernen! Soll heißen: Rückstände aller Art. b) Die Kleinteile nach Rückständen akribisch überprüfen und ebenso entfernen. (Nach dem Prozedere hab'ich den ganzen "Plumpaquatsch" vor dem Zusammenbau in meinen Geschirrspüler verbracht, diesem etwas(!!!!!) stinknormales Geschirrspülmittel (nur ein paar Tropfen) beigefügt, den Spüli auf 55 Grad Celsius eingestellt und dann "ab die Luzie"). Oki, ich gebe zu, dass diese Art so manchem `etwas'unkonventionell erscheinen mag, aber bei mir hat sie zum Erfog geführt! Ergebnis: Schonende restlose Beseitigung aller Rückstände. 4a) Apropos Rückstände: Die Folie auf der Oberseite des Ofens auch rückstandslos entfernen!!! 5) Jetzt, nachdem die Sächelchen halbwegs trocken sind, ist ein wenig Experimentierfreudigkeit gefragt; frei nach dem Motto: "Versuch macht kluch" ;) Abba keine Panik, das schafft jeder! Den Griff in die Hand, das sich am Griff befindliche Gewinde durch das Löchlein der Aussenblende, das ganze am Tisch absetzen, die Öse des Grills raufschieben, die Innenblende auf den Grill und durchs Löchlein aufs Gewinde und letztendlich mit der Flügelmutter vorsichtig und passgerecht leicht anziehen. Schauen, ob alles passt und wenn ja, dann festziehen. Fertich :-) Das selbe gilt für den zweiten Grill. 6) Wenn wirklich alles passt, die Einschübe sich ohne Widerstand rein- und rausziehen lassen, die Schubblenden passgerecht schließen, den Ofen auf `volle Pulle'einheizen. Ich hab' den, glaube ich, weit über eine Stunde machen lassen, wobei ich immer mal wieder (frühestens nach 45min) für ein Minütchen die Einschübe etwas zur Ausdunstung geöffnet habe. Als er dann meinte, dass er mit seiner `Parfumierung' fertig sei, hab ich die Schubladen recht großzügig geöffnet und ihm nach ca. 15min den Strom geklaut. (Also ausgeschaltet). So konnte er bis zum darauffolgenden Tage in Ruhe ausdünsten. Beflügelt durch die Action habe ich noch einen Pizzateig gemacht, der dann über Nacht im Kühli gehen durfte. Voller Neugier wurde das Öfchen in seinem 1. Stockwerk mit Pizzastein eingeheizt, derweil der Teig verarbeitet und nach ca. einer halben Stunde hab ich das Teil in den Ofen geschoben. Tip: Wenn der Ofen seine eingestellte Temperatur erreicht hat, schaltet er sich komplett aus. (Also keine Panik, wenn der/die Schalter nicht mehr leuchten)! Ihr Lieben, ich sage euch, ACHTUNG, denn es ist ein Unterschied wie Tag und Nacht! Meine allererste "etwas" knusprig gewordene Pizza habe ich aber dennoch genossen, denn es hat nur den Rand erwischt. Man muss nicht nur umdenken, sondern sich auch `reinfummeln! Erfahrungen sammeln eben. Auch bedürfen verschiedene Teigarten ebenso diverser Backzeiten (aber das soll hier kein Kochbuch werden). Fazit: Der Ofen ist prima. Ob er nun die 300 Grad Celsius bringt oder vielleicht mehr ist mir nach mehreren selbstgemachten Pizzas völlig schnuppe, denn ich bin begeistert. Für seinen verhältnismäßig (man beachte hierbei bitte die Konkurrenz!) geringen Stromverbrauch, die Möglichkeit, ihn auch nur einstufig verwenden zu können, die relativ kurze Zeit, bis er auf Temperatur ist, die Möglichkeit im Erdgeschoss aufgrund des größeren Backraums auch z.B. Brote etc. backen zu können und seine Eigenschaft, mit und ohne Pizzastein, die Hitze/Wärme auch im ausgeschalteten Zustand sehr lange zu halten, ist dieser Ofen -zumindest für den normalen Haushalt- für mich unschlagbar! Preis, Leistung und der verhältnismäßig geringe Stromverbrauch (Angaben sind bei meinem Ofen mehr als korrekt; nachgemessen) lassen mich nur zu einem Urteil kommen: Absolute Kaufempfehlung! Das einzigste, was sich meiner Kenntnis entzieht, ist die Haltbarkeit (Zeit seiner einwandfreien Funktionsfähigket). Update 18.06.2021: Ich bin immernoch froh, diesen vielseitigen Pizzaofen erworben zu haben! Seitdem ich diesen in Betrieb genommen habe, ist mein alter "Midi-Backofen" (auch wegen seines weitaus höheren Stromverbrauchs) im Dauerabseits. Meine hauptsächlichen Verwendungszwecke: Frischepizza, Tiefkühlpizza und ähnliches (Temperaturregler nicht vergessen), Brötchen und Brote in passender Größe für das untere Schubfach. Natürlich würden auch Aufläufe etc. gehen, aber es ist nun mal eben ein Pizzaofen und soll auch ein solcher bleiben. Nach nunmehr einem halben Jahr bin ich mit diesem Öfchen immernoch rundum zufrieden und kann die negativen Rezensionen keinesfalls teilen: - Kein Fenster in den Einschüben: Na und? (Kurz auf und zu und fertig)! - Zu langer Griff an den Einschubfächern: Hallo? Schon mal was von Unfallverhütung gehört? Diese schützen vor Verbrennungen! - Zu geringe Belastbarkeit der Griffe: Krampf! Wer mit schweren Schamottsteinen hantiert, bei dem kommen mir echte Zweifel...! Ich nehme einen handelsüblichen runden Pizzastein her und die Sache funzelt ohne Beanstandung prima! - Eventuelles Tropfen auf die Heizstäbe: Wir befinden uns im Jahre 2021 und es wurde bereits antihaftbeschichtetes, wiederverwendbares "Backpapier" erfunden, welches 350*C und höher abkann, was ich -passgerecht geschnitten- benutze und hier erworben habe. Und ich sage euch (als fauler Single): Es klappt super! (Grobreinigung mit Haushaltspapier und dann ggf. zusätzlich in den Geschirrspüli. Fertich is der Lack!). Abtropfen auf die Heizstäbe? Ausgeschlossen! (Und eine Reinigung des Krümelblechs entfällt ebenso! *grins*). - Verliert schnell an Wärme durch Öffnen und Schließen: Wer nach dem Öffnen erstmal `n Snickers verdrückt, weil's `n bischen länger dauert... Naja... - Verliert schnell an Wärme durch schlechte Abdichtung: Nö! Stimmt nicht. (Das kann man daran erkennen, wann sich das Öfchen wieder einschaltet. (Zeitspanne). Spaßeshalber hab ich mich nochmal ein bischen in Sachen Pizzaöfen umgeschaut... Und ganz ehrlich: Im Preis-/Leistungsverhältnis unter Einbeziehung des realen Stromverbrauchs habe ich nix Adäquates gefunden. Fazit: Wem der Stromverbrauch `schnuppe' ist und einen absoluten Luxus-Pizzaofen im Sinn hat, der sollte in einem anderen Preissegment "wildern". Hier gibt's "nur" wirklich gute Ware für ein prima Preis-/Leistungsverhältnis.
Tämä "pieni asia", josta on tullut minulle rakas, toive, joka minulla on ollut vuosia ja joka minulla on mielessäni. Vuosi 2020 joulun masennuksen tappajaksi, voin nyt kutsua sitä omakseni ja kerron siitä teille: 1) Luvattu saapuminen tilauksen yhteydessä torstaina: tiistaina, eli 5 päivää odotettu toimitusaika, jonka otin mielelläni vastaan, koska odotuksesta... No, tiedätkö... LAUANTAI(!!!) kuului soittoääni... huh???... ja jouduin avaamaan ulko-oven täysin sivistymättömässä ja typerässä tapa. Avasin sen ja etuovellani oli paketti. "Jumalien sanansaattaja" oli kuitenkin jo kadonnut jälleen. Tämä tarkoittaa: salamatoimitus!!! Vilpittömät kiitokset teille kaikille! 2) Kun olin asettanut pakkauksen aiemmin siivoamaani keittiön pöydälle, aloin purkamaan sitä varovasti... raapimaan pakkausta asianmukaisista kohdista, poistamaan pakkausten ylälukot ja arvioimaan ensin asentoa. Kerron sinulle yhden asian: uuni on pakattu täysin turvallisesti! Tästä ei todellakaan tule parempaa! Jonkin verran edestakaisin hän lopulta vapautui paketista. Nyt oli aika ryhtyä hommiin, sillä uunissa oli "pieniä osia" - turvallisesti säilytettynä - jotka toki piti taas varovasti poistaa. Sinun on todella oltava varovainen, ettet vahingoita mitään, kun otat sen pois! Lähestyin asiaa vapaa-ajalla, koska väärä innostus tekee vain haittaa... 3) Laitoin uunin sille tarkoitetulle paikalle, purin "pienet osat" pakkauksesta, tutustuin käyttöohjeisiin (jotka eivät muuten ole niin mahtavia), skannannut oudon matkapuhelimen koodin (jos voit tarkistaa sen, se ei auta; se on vain minikäsikirja, joka on jo siellä, vain kädessäsi) ja parhaan tietosi ja uskosi mukaan, tutkittuasi huolellisesti sisätilat , löysit loput osat, jotka lopulta johtaisivat toiveeni kohteen täydelliseen toimivuuteen. 4) Mutta ensin: a) Tarkasta uunin sisäpuoli erittäin huolellisesti "vieraiden esineiden" varalta ja poista ne! Tämä tarkoittaa: kaikenlaisia jäämiä b) Tarkista pienissä osissa huolellisesti jäämiä ja poista myös ne. (Toimenpiteen jälkeen laitoin kaikki "pulleat hölynpölyt" astianpesukoneeseeni ennen sen kokoamista, lisäsin (!!!!!) täysin normaalia astianpesuainetta (vain muutama tippa), laitoin astianpesunesteen 55 celsiusasteeseen ja sitten "pois "Luzie"). Ok, myönnän, että tämä lähestymistapa saattaa tuntua hieman epätavanomaiselta joillekin ihmisille, mutta se toimi minulle! Tulos: Hellävarainen, täydellinen kaikkien jäämien poisto. 4a) Jäännöksistä puheen ollen: Poista folio uunin päältä jättämättä jäämiä!!! 5) Nyt kun pussit ovat puoliksi kuivia, tarvitaan vähän kokeilua; Totta motto: "Yritä tekee eron" ;) Abba älä panikoi, kaikki voivat tehdä sen! Aseta kahva käteesi, kahvan lanka ulkopaneelin reiän läpi, aseta koko juttu pöydälle, työnnä grillin silmukka ylös, aseta sisäpaneeli grillin päälle ja reiän läpi langan päälle ja kiristä se lopuksi varovasti ja kevyesti siipimutterilla . Tarkista, että kaikki sopii ja kiristä se. Valmis :-) Sama koskee toista grilliä. 6) Jos kaikki todella sopii, hyllyt voidaan vetää sisään ja ulos ilman vastusta, laatikoiden paneelit sulkeutuvat kunnolla ja uuni lämpenee täyteen lämpöön. Luulen, että annoin sen tehdä sen reilusti yli tunnin, aina silloin tällöin (aikaisintaan 45 minuutin kuluttua) avaten aukkoja hetkeksi, jotta haihtuminen haihtuu. Kun hän sanoi, että hän oli lopettanut "hajuvedensä", avasin laatikot melko avokätisesti ja varastin hänen sähkönsä noin 15 minuutin kuluttua. (Joten pois päältä). Joten se saattoi haihtua rauhassa seuraavaan päivään asti. Tein toiminnan inspiroimana pizzataikinan, jonka annettiin sitten levätä jääkaapissa yön yli. Täynnä uteliaisuutta, ensimmäisen kerroksen uuni kuumennettiin pizzakivellä taikinaa käsiteltäessä ja noin puolen tunnin kuluttua laitoin jutun uuniin. Vihje: Kun uuni on saavuttanut asetetun lämpötilan, se sammuu kokonaan. (Älä siis panikoi, jos kytkimet eivät enää syty)! Rakkaat ystävät, sanon teille: VAROKOHTIA, sillä ero on kuin yöllä ja päivällä! Nautin kuitenkin edelleen ensimmäisestä pizzastani, joka osoittautui "vähän" rapeaksi, koska se tarttui vain reunaan. Sinun ei tarvitse vain ajatella asioita uudelleen, sinun on myös viuluttava! Hanki vain kokemusta. Erityyppiset taikinat vaativat myös erilaisia paistoaikoja (mutta tätä ei ole tarkoitettu keittokirjaksi). Johtopäätös: Uuni on loistava. Useiden kotitekoisten pizzojen jälkeen en välitä, saavuttaako se 300 celsiusastetta vai jopa enemmän, koska olen innoissani. Sen suhteellisen (kiinnitä huomiota kilpailuun!) alhaisesta virrankulutuksesta, mahdollisuudesta käyttää sitä vain yhdellä tasolla, suhteellisen lyhyestä ajasta sen saavuttamiseen, leivän leivontamahdollisuuden jne. pohjakerros suuremman leivontatilan ansiosta ja sen kyky säilyttää lämpöä erittäin pitkään pizzakiven kanssa ja ilman, jopa sammutettuna, tekee tästä uunista lyömättömän minulle - ainakin normaalille kotitaloudelle! Hinta, suorituskyky ja suhteellisen alhainen virrankulutus (uunini tiedot ovat enemmän kuin oikeat; mitattu) johtavat vain yhteen tuomioon: Ehdoton ostosuositus! Ainoa asia, jota en tiedä, on kestävyys (kun se on täydellisessä toimintakunnossa). Päivitys 18.6.2021: Olen edelleen iloinen saadessani ostaa tämän monipuolisen pizzauunin! Sen käyttöönoton jälkeen vanha "Midi-uunini" on ollut pysyvästi sivussa (myös paljon suuremman virrankulutuksensa vuoksi). Pääkäyttöni: tuore pizza, pakastepizza ja vastaavat (älä unohda lämpötilan säätöä), sämpylöitä ja leipää oikean kokoisina alalaatikkoon. Tietysti myös patat jne. toimisivat, mutta se on vain pizzauuni ja sen pitäisi pysyä sellaisena. Nyt puolen vuoden jälkeen olen edelleen täysin tyytyväinen tähän uuniin, enkä todellakaan voi jakaa negatiivisia arvosteluja: - Ei ikkunaa koloissa: Mitä sitten? (Avaa ja sulje ja olet valmis)! - Liian pitkä kahva lokeroissa: Hei? Oletko koskaan kuullut tapaturmien ehkäisystä? Nämä suojaavat palovammolta! - Kahvojen joustavuus on liian pieni: kramppi! Jokainen, joka käsittelee raskaita tulenkestäviä tiiliä, epäilee todellisia...! Käytän tavallista pyöreää pizzakiveä ja se toimii loistavasti ilman valittamista! - Mahdollisia tippumista lämmityselementeissä: Olemme vuonna 2021 ja tarttumaton, uudelleen käytettävä "leivinpaperi" on jo keksitty, joka kestää 350*C ja korkeampikin, jota käytän - leikattu sopivaksi - ja ostan täältä. Ja minä sanon sinulle (laiskana sinkkuna): Se toimii hienosti! (Karkea puhdistus talouspaperilla ja sitten tarvittaessa astianpesukoneessa. Maali on valmis!). Tippaa lämmityselementteihin? Ulkopuolelle! (Eikä murukaukaloakaan tarvitse puhdistaa! *virnistää*). - Menettää lämpöä nopeasti avaamisen ja sulkemisen kautta: Jos syöt Snickersin avaamisen jälkeen, koska se kestää vähän kauemmin... No... - Menettää nopeasti lämpöä huonon tiivistyksen takia: Ei! Ei totta. (Voit päätellä siitä, milloin uuni käynnistyy uudelleen. (Aikaväli). Huviksi katsoin taas vähän ympärilleni pizza-uunien suhteen... Ja ollakseni rehellinen: Hinta/laatusuhteeltaan ottaen Kun otetaan huomioon todellinen virrankulutus, minulla ei ole mitään riittävää Johtopäätös: Jos et välitä virrankulutuksesta ja etsit absoluuttista luksuspizza-uunia, sinun kannattaa "salata" eri hintasegmentissä. vain "todella hyviä tuotteita hyvällä hinta/laatusuhteella.
Haben die Ware Gestern erhalten Er macht genau das was er soll Haben Flammkuchen darin gemacht perfekt geworden
Sain tavarat eilen. Se tekee siinä mitä pitikin ja siitä tuli täydellinen
Ausgezeichnete Edelstahl-Qualität. Auf dem Rost mit engen Stababständen wird frischer Teig bei max. 300° C sofort fest, tropft niemals nach unten. Wegen der Ober- und Unterhitze wird der Teig von allen Seiten knusprig. Das untere Blech lässt sich zur Reinigung herausnehmen. Die Betriebsanleitung ist spärlich. Der Pizzaofen eignet sich auf keinen Fall nur für Tiefkühlpizza, sondern für alle selbst hergestellten Backwaren. Wegen der Backraumabmessungen und der geringen Leistungsaufnahme ist das Backen besonders energiesparend. Was will man/frau mehr?
Erinomainen ruostumattoman teräksen laatu. Arinalla, jossa tankoväli on kapea, tuore taikina kovettuu välittömästi enintään 300 °C:seen eikä tippu koskaan. Ylä- ja alalämmön ansiosta taikinasta tulee rapeaa joka puolelta. Pohjalevy voidaan irrottaa puhdistusta varten. Käyttöohjeet ovat niukkoja. Pizzauuni ei todellakaan sovellu vain pakastepizzalle, vaan kaikille kotitekoisille leivonnaisille. Paistaminen on erityisen energiaa säästävää paistokammion mittojen ja alhaisen virrankulutuksen ansiosta. Mitä muuta voisit/nainen toivoa?
Très bon four notamment pour la puissance de 300°C, le seul point qui aurait pu être amélioré est la minuterie car ce n'est qu'une minuterie mécanique et dès qu'elle arrive à 0, il y a une cloche qui sonne juste un coup mais pas continuelle, le four continue à chauffer et si on n'a pas entendu la cloche, la pizza ou l’ingrédient dedans est très bien cuit. Sinon très bien et un très beau style comme un four professionnel.
Erittäin hyvä uuni erityisesti teholle 300°C, ainoa kohta mitä olisi voinut parantaa on ajastin, koska se on vain mekaaninen ajastin ja heti kun se saavuttaa 0, tulee kello, joka soi vain kerran, mutta ei jatkuvasti, uuni jatkaa kuumenemista ja jos emme ole kuulleet kelloa, pizza tai ainesosat ovat hyvin kypsiä. Muuten erittäin hyvä ja erittäin mukava tyyli kuin ammattiuuni.
Der Pizzaofen kam sehr gut, perfekt verpackt bei mir zuhause an. Die Verpackung ist bis ins kleinste Detail ausgetüftelt und absolut durchdacht. Der Pizzaofen kam 2 Tage später für einen Flammkuchenabend gleich in den Einsatz. Das Aufwärmen geht bis 300grad. Die gewünschte Gradzahl war ziemlich schnell erreicht, danach ging es wie erwartet ganz schnell. Der Backrost für die Flammkuchen ist sehr praktisch, damit schiebt man nach der gewünschten Backzeit das Gebackene gleich auf ein Brett, es ist kein umständliches Entnehmen des Gebäcks erforderlich. An dem Gerät befindet sich eine Zeitstelluhr, was ich auch für sehr praktisch empfinde. Die Reinigung des Gerätes ist ganz einfach, unter dem Backrost befindet sich ein Einschubfach, dass zieht man raus und kann es ganz einfach im Spülbecken reinigen. Das einzige was ich etwas ändern würde, das Gerät hat ein paar scharfe Kanten, an dem Ausziehfach und auch an der Rückseite. Aber das ist das einzige was ich bemängeln kann. Wir sind sehr zufrieden!
Pizzauuni saapui kotiini erittäin hyvin, täydellisesti pakattuna. Pakkaus on pienintä yksityiskohtaa myöten harkittu ja täysin harkittu. Pizzauunia käytettiin kaksi päivää myöhemmin tarte-flambée-illassa. Lämpötila nousee 300 asteeseen. Haluttu asteen määrä saavutettiin melko nopeasti, ja sitten asiat sujuivat hyvin nopeasti odotetusti. Tarteflambee-ritilä on erittäin käytännöllinen, joten halutun paistoajan jälkeen voit liu'uttaa leivonnaiset heti laudalle, eikä leivonnaisten työllistä poistamista tarvita. Laitteessa on ajastin, joka on mielestäni myös erittäin käytännöllinen. Laitteen puhdistaminen on erittäin helppoa, uuniritiläisen alla on lokero, jonka vedät ulos ja voit puhdistaa sen helposti tiskialtaassa. Ainoa asia, jonka muuttaisin on, että laitteessa on muutama terävä reuna ulosvedettävässä lokerossa ja myös takana. Mutta se on ainoa asia, josta voin valittaa. Olemme erittäin tyytyväisiä!