[Palautukset: -15%] Parthenaise-paistinpannu 3 kpl setti
-
25,99 €
- Vain muutama kappale enää varastossa – tilaa nopeasti! Varastossa ja valmiina sinulle! Tilaa nyt ja nauti ostoksestasi ilman viivästyksiä. Vain muutama kappale enää varastossa – tilaa nopeasti!
- Toimitusaika: 4 - 6 päivää Saat sen nopeammin kuin luulet. Älä missaa tätä tilaisuutta, tilaa nyt! Saat sen nopeammin kuin luulet. Älä missaa tätä tilaisuutta, tilaa nyt!
- Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
- 14 Päivän peruutusoikeus
Kunto: Kuten uusi, vähäisiä käytön jälkiä
Yksityiskohdat: Tuotteessa voi olla kosmeettisia vaurioita ei-näkyvillä puolilla (takana tai pohjassa). Alkuperäinen pakkaus voi olla hieman vaurioitunut tai uudelleenpakattu. Tuotteella on vuoden takuu
Huippuominaisuudet
pannusetti: kolme kokoa - halkaisijat 12, 16 ja 21 cm
vahvaa ja kestävää: valurautapannut
esipoltettu: heti käyttövalmis
Ominaisuudet
- materiaali: valurauta
- optimaalinen lämmönjako materiaalina käytetyn valuraudan ansiosta
- 2 poistokourua per pannu
- pannulle on aina syytä jäädä suojaava rasvakerros
- varressa reikä ripustamista varten
- sileät pinnat
- hoito-ohjeet: puhdista pannu vain kuumalla vedellä, älä käytä pesuainetta äläkä laita sitä astianpesukoneeseen
Mitat & tekniset tiedot
- paistopinnan halkaisija (suuri pannu): n. 21 cm
- paino: n. 1,5 kg
- paistopinnan halkaisija (keskikokoinen pannu): n. 16 cm
- paino: n. 1,3 kg
- paistopinnan halkaisija (suuri pannu): n. 12 cm
- paino: n. 1 kg
Toimituskokonaisuus
- 1 x pannu (suuri)
- 1 x pannu (keskikokoinen)
- 1 x pannu (pieni)
- 1 x kahvan suojus
Toimitus & lähetys
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.
Ich verwende die Pfannen auf dem Grill … Perfekt…
Käytän pannuja grillissä... Täydellinen...
schnell geliefert und macht einen guten und wertigen Eindruck. Test steht noch aus aber ich denke mal ne Pfanne halt...
toimitetaan nopeasti ja tekee hyvän ja arvokkaan vaikutelman. Testi on vielä kesken, mutta mielestäni pannu...
Sehr gute Grill Pfanne wird schnell heiß und somit eine tolle Anschaffung für den Haushalt.
Erittäin hyvä grillipannu kuumenee nopeasti ja on siksi loistava ostos kotitaloudelle.
Die Pfanne ist ausgezeichnet verarbeitet. Die Liwanzen gelingen und schmecken super gut. Nichts pappt an. Wichtig: nur mittel erwärmen. Bei 9 Heizstufen max 4!!!
Pannu on käsitelty erinomaisesti. Liwanzen onnistuu ja maistuu erittäin hyvältä. Mikään ei tartu kiinni. Tärkeää: lämmitä vain väliainetta. 9 lämmitystasolla max 4!!!
Ist sehr schwer, und fleisch verbreitet zu schnel aber nur in der Mitte 2 Sterne von 5
Se on erittäin raskas ja leviää liian nopeasti, mutta vain keskellä 2 tähteä viidestä
Leicht zu bedienen, da aber gusseisen pfanne ist sollte man vorsichtig umgehen.
Helppokäyttöinen, mutta koska pannu on valurautaa, kannattaa olla varovainen.
Vorneweg: macht super pancakes. Aber: natürlich braucht es mehr Öl als in einer beschichteten Pfanne. Und es ist wichtig, die Temperatur zu beachhten. Gusseisen leitet und hält Hitze sehr viel besser, daher mit etwas niedriger Termperatur beginnen. Durch die vorgegeben Form kann der Teg nicht weglaufen, für das Wenden ist der richtige Moment wichtig, sonst wirs fuddelig. Ich mag die Pfanne.
Ensinnäkin: tekee upeita pannukakkuja. Mutta: tietysti se tarvitsee enemmän öljyä kuin päällystetty pannu. Ja lämpötilaa on tärkeää seurata. Valurauta johtaa ja pitää lämpöä paljon paremmin, joten aloita hieman alemmalla lämpötilalla. Annetun muodon vuoksi Teg ei pääse pakoon, oikea hetki on tärkeä kääntymiselle, muuten se sotkeutuu. pidän pannusta
Die ersten Steaks hat die Pfanne auf unserem Induktionsherd sehr gut gemeistert. Allein vom optischen her konnte man die Steaks vorher nicht so zubereiten. Der Geschmack des Fleisches war nach dem Braten sehr gut. Die Steaks waren durch, aber trotzdem saftig. So muss es sein! Auch der Betrieb im Backofen war hervorragend. Hat alles funktioniert und die Pfanne ist heil geblieben! An das Gewicht der Pfanne muss man sich erst einmal gewöhnen. Man sollte sie mit zwei Händen bedienen! Für Induktionsherde gebe ich Kaufempfehlung. Ich hoffe, es bleibt alles so positiv! Ansonsten melde ich mich wieder.
Induktiokeittimemme pannu onnistui ensimmäiset pihvit erittäin hyvin. Pelkästään visuaalisesta näkökulmasta pihvejä ei voinut valmistaa näin etukäteen. Lihan maku oli erittäin hyvä paahtamisen jälkeen. Pihvit olivat kypsiä, mutta silti mehukkaita. Näin sen pitää olla! Toiminta uunissa oli myös erinomainen. Kaikki toimi ja pannu pysyi ehjänä! Pannun painoon pitää ensin tottua. Sinun tulee käyttää niitä kahdella kädellä! Induktioliedelle annan ostosuosituksen. Toivottavasti kaikki pysyy positiivisena! Muuten palaan asiaan.
Jetzt weiß ich warum Liwanzen Li-wanzen heißen. Li muß man wohl mit "für" übersetzen. Eine Spaßpfanne für die ich noch einen Verwendungszweck erfinden muß.
Nyt tiedän miksi Li-bugeja kutsutaan Li-bugeiksi. Li on luultavasti käännettävä "for". Hauska pannu, jolle minun on vielä keksittävä tarkoitus.
Die Pfannen sind gut geeignet zum grillen, alles ok
Pannut sopivat hyvin grillaukseen, kaikki ok
Wie oben Jeff, habe ich die Pfanne speziell für die Verwendung auf einem Holzvergaserkocher gekauft. Bin allerdings noch nicht zum Testen gekommen und kann deshalb noch nichts zu den Brateigenschaften sagen. Die Verarbeitung der Pfanne, also des Gussteils ist gut. Die Auflage ist fast plan (nur ganz leichtes kippeln). Allerdings lässt die Verarbeitung des Klappgriffs zu wünschen übrig. Der Griff rastete nicht sauber ein und stand deshalb auch zu steil. Durch vorsichtiges Nachbiegen in einem Schraubstock habe ich dies korrigiert; der Griff rastet jetzt vollständig ein und steht jetzt in einem flacheren Winkel. Die Verchromung an der Biegestelle ist dabei natürlich zum Teufel gegangen (nicht tragisch, hätte ohnehin nicht lange gehalten, muss man eben nach der Reinigung ebenfalls einölen). Absolut nicht nachvollziehbar ist, warum man den Griff nur so kurz gemacht hat. Ein längerer Griff (für so eine relativ schwere Pfanne) hätte eingeklappt auch noch Platz gehabt und die Vorteile einer grösseren Hebelwirkung beim Hantieren sowie eines grösseren Abstandes der Hand zur heissen Pfanne und zur Wärmequelle gehabt. Ein Wort noch zu einigen anderen Kundenkommentaren die von Unkenntnis zeugen: Es handelt sich um einen Eisenguss und nicht um rostfreien Stahl, was auch aus der Produktanzeige hervorging. Das man solche Teile nach dem Spülen sorgfältig abtrocknen und etwas einölen muss sollte klar sein (Allgemeinwissen) und Spülmaschine mit dem aggressiven Reiniger geht gar nicht. Ausserdem geht das o. G. auch aus den Pflegehinweisen hervor.
Kuten Jeff yllä, ostin pannun erityisesti puukaasuliesi käyttöä varten. En kuitenkaan ole vielä päässyt testaamaan, joten paisto-ominaisuuksista en osaa sanoa mitään. Pannun ammattitaito eli valu on hyvä. Painos on lähes tasainen (vain hyvin vähän kallistettu). Taitettavan kahvan käsittely jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Kahva ei napsahtanut paikoilleen siististi ja oli siksi liian jyrkkä. Korjasin tämän taivuttamalla sitä varovasti ruuvipuristimessa; kahva on nyt täysin kiinni ja on nyt matalammassa kulmassa. Taivutuskohdan kromipinnoitus meni tietysti päin helvettiä (ei paha, ei muuten olisi kestänyt kauaa, pitää myös öljytä puhdistuksen jälkeen). On täysin käsittämätöntä, miksi kahvasta tehtiin vain niin lyhyt. Pidemmällä kahvalla (tällaiselle suhteellisen raskaalle pannulle) olisi ollut enemmän tilaa taitettuna, ja sen etuna olisi suurempi vipuvaikutus käsittelyssä sekä suurempi etäisyys käden ja kuuman pannun ja lämmönlähteen välillä. Muutama sana muutamiin asiakaskommentteihin, jotka osoittavat tietämättömyyttä: Se on valurautaa eikä ruostumatonta terästä, mikä kävi ilmi myös tuotemainoksesta. Pitäisi olla selvää, että tällaiset osat on kuivattava huolellisesti pesun jälkeen ja öljyttävä hieman (yleinen tieto) ja astianpesukone, jossa on aggressiivinen puhdistusaine, ei toimi ollenkaan. Lisäksi yllä oleva käy ilmi myös hoito-ohjeista.
Ich habe mich erst seit ca. einem Jahr mit Pfannen aus Gusseisen befasst und wollte deshalb preislich nicht ganz oben einsteigen. Wer die Preise von Marken-Gusspfannen kennt, der weiß, das 40€ ein guter Preis ist, wenn die Pfanne tut was sie verspricht. Und das tut sie im vollen Umfang, Die Pfanne wird eingebrannt geliefert, was bedeutet: Mit klaren Wasser (niemals Spülmittel, zerstört die sogenannte Patina und die Pfanne muss neu eingebrannt werden)ausspülen und loslegen. Zum Test Spiegelei und Hähnchenbrust. Ich benutze ein Induktionskochfeld, die Pfanne heizt sich schnell auf, aber gebt ihr etwas Zeit, bis sie auch am Rand richtig heiß ist. Mit einem Schuss Öl den Boden auspinseln Ei rein und das Ding bleibt nicht am Boden hängen. Die Hähnchenbrust (nur Salz/Pfeffer) klebt auch nicht an und bekommt schöne Röstaromen und bleibt innen saftig. Die Pfanne hält wunderbar die Temperatur, auch wenn Sie vier große Schnitzel reinlegen. Ein kleiner Wermutstropfen ist der Silikongriff, da er sehr labberig auf dem etwas kurzem Griff sitzt. Trotzdem 5 Sterne weil die Pfanne echt der Hammer und was fürs Leben ist.
Olen ollut tekemisissä valurautapannujen kanssa vasta noin vuoden, enkä siksi halunnut mennä huipulle hinnalla. Jokainen, joka tuntee merkkivalupannun hinnat, tietää, että 40 € on hyvä hinta, jos pannu tekee sen mitä lupaa. Ja tekee sen täysillä.Pannu toimitetaan maustettuna, mikä tarkoittaa: huuhtele puhtaalla vedellä (ei koskaan astianpesuainetta, tuhoaa ns. patinan ja pannu on maustettava uudelleen) ja aloita. Testaa paistettua munaa ja kananrintaa. Käytän induktioliesi, pannu lämpenee nopeasti, mutta anna sille aikaa, kunnes se on todella kuuma reunoista. Sivele pohja tilkka öljyä, niin tavara ei jää kiinni pohjaan. Kananrinta (pelkästään suolaa/pippuria) ei myöskään tartu ja saa kivat paahdetut maut ja pysyy sisältä mehukkaana. Pannu pitää lämpötilan upeana, vaikka laittaisit siihen neljä isoa eskalopea. Pieni pisara katkeruutta on silikonikahvassa, koska se istuu hyvin löysästi hieman lyhyessä kädensijassa. Kuitenkin 5 tähteä, koska pannu on todella mahtava ja mitä elämä on.
So I bought this to make pancakes. Firstly the mounds are very small! When I made pancakes I didn’t realize how much oil you would need to stop them sticking. Flip the pancake and you need to oil again before it lands! That being said it’s a solid pan and I will probably try using it to make a breakfast bun. Eggs and a patty in perfect shape to the bun.
Joten ostin tämän tehdäkseni pannukakkuja. Ensinnäkin kummut ovat hyvin pieniä! Kun tein pannukakkuja, en tiennyt kuinka paljon öljyä tarvitset, jotta ne eivät tarttuisi. Käännä pannukakku ja sinun täytyy öljytä uudelleen ennen kuin se laskeutuu! Se on kuitenkin kiinteä pannu, ja yritän luultavasti käyttää sitä aamiaispullan tekemiseen. Munat ja pihvi täydellisessä kunnossa pullaksi.
In diesen Pfannen gelingt das Braten sehr gut. Allerdings erfordern diese Pfannen eine ganz andere Handhabung als mit den beschichteten Pfannen. Da es sich um eiserne Pfannen handelt, sind diese deutlich schwerer als Pfannen aus Aluminium und müssen nach jedem Gebrauch mindestens ausgewischt und getrocknet werden, sonst kommt es durch Feuchtigkeit zur Rostbildung. Achtung: die schwarze Schicht nicht durch Scheuern entfernen so dass die Pfanne metallisch blank wird! Diese Schicht verhindert das Ankleben beim Braten. Beim Braten nicht wundern wenn das Fleisch am Anfang etwas festklebt. Es löst sich wieder und kann dann gewendet werden. Mit der Zeit bildet sich die schwarze Schicht immer weiter aus und es kommt nicht mehr zum Ansetzen. Mit diesen Pfannen gelingt das Braten deutlich besser, als in den beschichteten Aluminium-Pfannen. Endlich haben wir Pfannen, die so funktionieren, wie ich das noch von meiner Großmutter kenne.
Paistaminen on näissä pannuissa erittäin helppoa. Nämä pannut vaativat kuitenkin täysin erilaista käsittelyä kuin päällystetyt pannut. Koska nämä ovat rautapannuja, ne ovat huomattavasti raskaampia kuin alumiinipannu, ja ne on ainakin pyyhittävä pois ja kuivattava jokaisen käytön jälkeen, muuten kosteus aiheuttaa ruostetta. Huomio: älä poista mustaa kerrosta hankaamalla, jotta pannusta tulee metallisen kirkas! Tämä kerros estää tarttumisen paistamisen aikana. Älä ihmettele paistaessasi, jos liha tarttuu hieman alussa. Se irtoaa jälleen ja sen voi sitten kääntää. Ajan myötä musta kerros kehittyy edelleen, eikä siinä ole enää kiinnitystä. Paistaminen on paljon parempaa näillä pannuilla kuin pinnoitetuissa alumiinipannuissa. Meillä on vihdoin pannut, jotka toimivat kuten tiedän isoäitini ennen.
Zu dem Preis lässt sich nicht meckern, aber es muss einem klar sein, dass es keine Premium-Pfanne für den täglichen Gebrauch ist. Für das Steak hin und wieder absolut ausreichend und auch die ideale Größe für den Backofen. Schöne Muster, schweres Gewicht, tolle Grillergebnisse. Kleinere Unebenheiten und der doch sehr wackelige Schutzmantel des Griffs kann ich daher verkraften. Für jeden Gelegenheitsgriller zu dem Preis völlig ausreichend!
Hinnasta ei voi valittaa, mutta täytyy ymmärtää, että se ei ole premium-pannu jokapäiväiseen käyttöön. Ehdottomasti riittävä satunnaiseen pihviin ja myös ihanteellinen koko uuniin. Kauniit kuviot, painava paino, upeat grillaustulokset. Siksi selviän pienistä kolhuista ja kahvan erittäin heiluvasta suojakuoresta. Täysin riittävä jokaiseen satunnaiseen grilliin hintaan!
Obschon sie als B-Ware deklariert war, ist die Pfanne, die ich erhalten habe, hervorragend verarbeitet. Der Boden ist plan abgedreht, und auf einer großen Platte (am besten 21 cm Durchmesser) werden alle Mulden gleichmäßig heiß. Gas, Ceran und Induktion gehen genauso gut. Das Material Gusseisen hat natürlich sein Gewicht, aber eben auch eine hervorragende Wärmespeicherung, was für das Backen von mehreren Portionen Pfannkuchen von Vorteil ist. Den beiliegenden Griffschutz aus Silikon habe ich nicht benötigt. Zum einen muss die Pfanne während des Backens ohnehin nicht bewegt werden, zum anderen konnte ich den Griff auch nach einer Stunde Pfannkuchenbacken bei mittlerer Temperatur immer noch gut anfassen. Die richtige Backtemperatur ist entscheidend für den Erfolg. Die angebrannten Pfannkuchen, die in anderen Rezensionen erwähnt werden, sind ziemlich sicher die Folge einer zu hohen Temperatur. Gusseisen sollte immer nur auf mittlerer Temperatur erhitzt werden. Bei mir jedenfalls ist nichts angebrannt, unabhängig davon, ob ich einen dünn- oder dickflüssigen Teig mit wenig, viel oder gar keinem Fett benutzt habe. Die Antihaft-Eigenschaften von unbeschichtetem Gusseisen werden sogar besser, je öfter man die Pfanne benutzt. Sie ist schon eingebrannt, aber ich habe sie noch zwei weitere Male mit Leinöl im Backofen eingebrannt, um die Antihaft-Eigenschaften zu verbessern und hatte danach keine Probleme. Wichtig ist allerdings, die Pfanne immer nur ganz dünn einzuölen, am besten, indem man einige Tropfen Speiseöl mit einem fusselfreien Lappen, z. B. einem alten Geschirrtuch, verreibt. Während des Pfannkuchenbackens tut auch ein Backpinsel gute Dienste, um die Mulden dünn einzuölen oder zu fetten. Das Ergebnis der Bemühungen sind dann perfekt runde, kleine Pfannkuchen, z. B. deutsche Eierkuchen, schwedische Plättar, russische Blinis, französische Crepes, amerikanische Silver Dollar Pancakes, japanische Dorayaki etc., die sich hervorragend für Büffets eignen.
Vaikka se oli ilmoitettu B-Wareksi, saamani pannu on erinomaisesti valmistettu. Pohja käännetään tasaiseksi ja suurella levyllä (mieluiten halkaisijaltaan 21 cm) kaikki kuopat lämmitetään tasaisesti. Kaasu, keramiikka ja induktio toimivat yhtä hyvin. Valurautamateriaalilla on tietysti oma painonsa, mutta sillä on myös erinomainen lämmönkesto, mikä on etu useiden pannukakkuerien leivonnassa. En tarvinnut mukana tullutta silikonisuojaa. Toisaalta paistamisen aikana pannua ei tarvitse muutenkaan liikutella, ja toisaalta kahvasta pysyi hyvin kiinni myös tunnin keskilämmössä paiston jälkeen. Oikea paistolämpötila on ratkaiseva onnistumisen kannalta. Muissa arvosteluissa mainitut palaneet pannukakut ovat melkein varmasti seurausta liian korkeasta lämpötilasta. Valurautaa tulisi lämmittää vain keskilämpötilaan. Joka tapauksessa minulle ei palanut mikään, riippumatta siitä, käytinkö ohutta vai paksua taikinaa, jossa oli vähän, paljon vai ei ollenkaan rasvaa. Päällystämättömän valuraudan tarttumattomat ominaisuudet jopa paranevat, mitä enemmän käytät pannua. Se on jo maustettu, mutta paistoin vielä kaksi kertaa uunissa pellavaöljyllä tarttumattomien ominaisuuksien parantamiseksi ja sen jälkeen ei ollut ongelmia. On kuitenkin tärkeää öljytä pannu aina hyvin ohuesti, mieluiten hankaamalla muutama tippa ruokaöljyä nukkaamattomalla liinalla, esim. B. vanha keittiöpyyhe hieroi. Leivonnaisten siveltimestä on hyötyä myös paistettaessa pannukakkuja ohuesti öljyämään tai rasvaamaan kolot. Yrittämisen tuloksena saadaan sitten täydellisen pyöreitä, pieniä pannukakkuja, esim. B. Saksalaiset pannukakut, ruotsalaiset plattarit, venäläiset blinit, ranskalaiset ohukaiset, amerikkalaiset hopeadollariletut, japanilaiset dorayakit jne., jotka sopivat ihanteellisesti buffetaterioihin.
Vorteile : - Man kann mit ordentlich Wumms braten, so daß schöne und krosse Grillstreifen entstehen. Durch die hohe Wärmekapazität kann das Steak auch wunderbar noch eine Zeitlang nachziehen, so dass es nicht unbedingt in den Ofen zum Nachziehen muss. Spart Energie. - Auch Gemüse lässt sich wunderbar mit Grillstreifen braten, zB grüner Spargel. - Da das ganze Teil aus Eisen ist, kann es bequem in den Ofen ohne Risiko für den Griff. - Obwohl der Griff nicht isoliert ist, kann man die Pfanne gefahrlos am Herd anfassen (nicht aber wenn sie im Ofen war !) Nachteile : - Die Unterseite ist recht rauh. Dies bedingt, dass man die Pfanne auf einer Ceranplatte nur sehr sanft aufsetzen und verschieben sollte, sonst kann es Kratzer geben. Auch das hohe Gewicht von fast 4kg ist hier ein echtes Risiko für das Ceranfeld. Eine falsche Bewegung - knack ! - Die Unterseite ist nicht plan. Auf einem Induktions- oder Gasherd egal, auf Elektroherden ein Problem. Für diese Nachteile, auch weil nicht prinzipbedingt, sondern nur "Schlamperei" einen Punkt Abzug. Gusseisenpfannen reinigt man nicht mit Spülmittel und schon gar nicht in der Spülmaschine. Tipp: Nach dem Braten etwas Wasser in die Pfanne (so dass die Rillen alle bedeckt sind) und nochmal ein,zwei Minuten volle Pulle kochen. Das schäumende Wasser löst Krusten gut an (mit diesem Wasser könnte man nun noch eine Soße beginnen...) Ansonsten einfach stehen lassen bis einigermaßen abgekühlt und mit der Topfbürste saubermachen, geht problemlos. Danach mit einem Silikonpinsel und etwas Öl innen und aussen eine leichte Ölschicht aufbringen, damit die Pfanne nicht rostet und zum nächsten Einsatz sofort einsatzbereit ist. Freu mich über eine positive Bewertung, damit sich das Rezensieren auch lohnt. Geld krieg ich keins dafür, kostenloses Testgerät auch noch nie, und wenn mich ein Verkäufer anschreibt, dass ich für eine positive Bewertung irgendein Gimmick zugeschickt bekomme, dann schreib ich eine Bewertung und ziehe 2 Punkte für den Bestechungsversuch ab...
Edut: - Voit paistaa runsaalla paistovirralla, jolloin syntyy kauniita ja rapeita grillijälkiä. Suuren lämpökapasiteetin ansiosta pihviä voi myös paistaa hetken, jolloin sitä ei välttämättä tarvitse laittaa uuniin paistaakseen. Säästää energiaa. - Vihanneksia voi myös paistaa upeasti grilliraidoilla, esim. vihreää parsaa. - Koska koko kappale on valmistettu raudasta, se voidaan helposti laittaa uuniin ilman, että se vaarantaa kahvan. - Vaikka kahvaa ei ole eristetty, voit turvallisesti koskettaa pannua liedellä (mutta ei, kun se on ollut uunissa!) Haitat: - Alapuoli on melko karkea. Tämä tarkoittaa, että pannu tulee asettaa ja liikuttaa vain varovasti keraamisella lautasella, muuten voi syntyä naarmuja. Suuri, lähes 4 kg:n paino on myös todellinen riski keraamiselle keittotasolle. Yksi väärä liike - snap! - Alapuoli ei ole tasainen. Sillä ei ole väliä induktio- tai kaasuliesillä, se on ongelma sähköliesissä. Näistä haitoista vähennettiin yksi piste, myös siksi, että ne eivät ole periaatekysymys, vaan vain "nöyhyys". Valurautapannuja ei pestä astianpesuaineella eikä ainakaan astianpesukoneessa. Vinkki: Lisää paistamisen jälkeen pannulle hieman vettä (niin että kaikki urat peittyvät) ja keitä vielä minuutti tai kaksi täydellä nopeudella. Vaahtoava vesi liuottaa kuoret hyvin (tällä vedellä voisi aloittaa kastikkeen...) Muuten anna sen jäähtyä ja puhdista kuppiharjalla, toimii ilman ongelmia. Levitä sitten silikoniharjalla ja pienellä öljymäärällä kevyt öljykerros sisälle ja ulos, jotta pannu ei ruostu ja on heti valmis seuraavaan käyttöön. Olen iloinen positiivisesta arvosanasta, joten arvostelu on myös sen arvoinen. En saa siitä rahaa, en koskaan myöskään ilmaista testilaitetta, ja jos myyjä kirjoittaa minulle, että minulle lähetetään joku kikka positiivisesta arvosanasta, kirjoitan arvosanan ja vähennän lahjonnan yrityksestä 2 pistettä. ..
Meiner Beurteilung nach ist die Gusseisenpfanne sehr ok und entspricht in etwa dem, was man bei diesem Preis erwarten kann. Die Pfanne ist sofort einsatzbereit, ein Einbrennen ist laut Beschreibung nicht erforderlich. Die Pfanne hat eine brauchbare Größe und angenehme Riffelung. Über Gewicht oder Pflegehinweise möchte ich mich nicht äußern, das ist bei jeder Gusseisenpfanne grundsätzlich gleich. Warum sie nicht perfekt ist und einen Punkt Abzug gibt ist die Tatsache, dass der Boden einfach nicht 100%ig plan ist. Zwar kippelt die Pfanne nur ganz wenig, sie liegt aber z. B. auf einem Ceran-Kochfeld nicht ganz plan auf, was bei einer solchen Pfanne zwar nicht so schlimm ist, aber auch keine optimale Wärmeübertragung gewährleistet. Wer die Pfanne über Kohle oder Gas verwendet, dem wird's egal sein (können). Irgendwelche störenden Grate oder Knubbel konnte ich nicht feststellen. Ich bin jedenfalls mit der Pfanne und dem Preis-/Leistungs-Verhältnis durchaus zufrieden.
Valurautapannu on mielestäni erittäin ok ja vastaa suunnilleen mitä tällä hinnalla voi odottaa. Pannu on heti käyttövalmis, kuvauksen mukaan sitä ei tarvitse maustaa. Pannussa on käyttökelpoinen koko ja miellyttävä resori. En halua kommentoida painoa tai hoito-ohjeita, se on periaatteessa sama jokaiselle valurautapannulle. Miksi se ei ole täydellinen ja vähentää pisteen, johtuu siitä, että lattia ei vain ole 100 % tasainen. Vaikka pannu huojuu vain vähän, se makaa mm. B. keraamisella keittotasolla, mikä ei ole niin huono tällaisella pannulla, mutta ei myöskään takaa optimaalista lämmönsiirtoa. Jos käytät pannua hiilen tai kaasun päällä, sillä ei ole (ei) ole väliä. En löytänyt mitään ärsyttäviä kolhuja tai kolhuja. Joka tapauksessa olen varsin tyytyväinen pannuun ja hinta/laatusuhteeseen.
Es handelt sich hierbei um eine robuste, schwere Gusseisenpfanne, die alle Vorteile einer Gusseisenpfanne bieten würde, hätte man nicht einen großen Konzeptionsfehler begangen. Der Preis ist sehr gut und sie ist unverwüstlich. - Gusseisen holt das Maximum aus einem Induktionsherd heraus. Ihr braucht maximalen Eisenmagnetismus um aus einer Induktionskochplatte das Optimum herauszuholen. Das heißt, Gusseisen, Eisen, Schmiedeeisen oder Emaille. Edelstahl funktioniert auch, aber nicht optimal. (P. S.: Wichtig ist hierbei nur der Boden, nicht die Seitenwände. Das Gewicht der Pfanne spielt ebenfalls keine Rolle) - Da der Griff keine Holzummantelung hat, kann man sie auch für das Lagerfeuer verwenden. Gusseisen hält auch die Temperatur eines Lagerfeuers aus. - Man kann in dieser Pfanne mit Eisenbesteck hantieren ohne fürchten zu müssen, dass man sie verunstaltet. - Die schwarze Farbe verhindert, dass die Pfanne nach längerem Gebrauch gümmelig aussieht. Dieses Problem werdet ihr bei normalen Eisenpfannen nämlich haben. - Dieses Modell hat sogar zwei Ausgussschnäbel links und rechts und eine Öse im Griff zum Aufhängen. Nachteile: - Da der Griff keine Holzummantelung hat, wird er so heiß werden, dass man nur noch mit einem Topfhandschuh ran kann. Wie lange das dauert habe ich nicht getestet. - Der Boden der Pfanne ist nicht eben, sondern zur Mitte hin leicht nach oben gewölbt. Erstens: Fett sammelt sich an den Rändern, damit in der Mitte auch Fett bleibt muss man fingerdick eingießen. Zweitens: So kann aus Kochplatten nicht das Maximum herausgeholt werden, da nicht die maximale Kontaktfläche gegeben ist. Konzeptionsfehler! Allgemein anzumerken: - Sie ist schwer. Erschwert die Reinigung in der Abwasch. - Ob der Boden dick genug ist um sich bei höheren Temperaturen nicht zu verformen, habe ich nicht getestet. Fazit: Für Lagerfeuer und Gaskochplatte in Erwägung zu ziehen, sonst nicht.
Tämä on tukeva, raskas valurautainen paistinpannu, jossa olisi kaikki valurautapannun edut, ellei siinä olisi suuria suunnitteluvirheitä. Hinta on erittäin hyvä ja se on tuhoutumaton. - Valurauta saa kaiken irti induktioliedestä. Tarvitset maksimaalisen rautamagnetismin saadaksesi kaiken irti induktiokeittolevystä. Eli valurautaa, rautaa, takorautaa tai emalia. Ruostumaton teräs toimii myös, mutta ei optimaalisesti. (PS: Tässä vain pohja on tärkeä, ei sivuseinät. Pannun painollakaan ei ole merkitystä) - Koska kahvassa ei ole puista vaippaa, voit käyttää sitä myös nuotioon. Valurauta kestää myös nuotion lämpötilan. - Voit käyttää rauta-aterimia tässä pannussa ilman pelkoa niiden vahingoittumisesta. - Musta väri estää pannua näyttämästä kumiselta pitkäaikaisen käytön jälkeen. Sinulla on tämä ongelma tavallisilla rautapannuilla. - Tässä mallissa on jopa kaksi juoksuputkea vasemmalla ja oikealla sekä silmukka kahvassa ripustamista varten. Miinukset: - Koska kahvassa ei ole puista vaippaa, se lämpenee niin kuumaksi, että siihen pääsee käsiksi vain uunikintalla. En ole testannut kuinka kauan se kestää. - Pannun pohja ei ole tasainen, vaan hieman kaareva keskikohtaan. Ensinnäkin: rasva kerääntyy reunoille, jotta rasva jää keskelle, täytyy kaada sormenpaksuinen. Toiseksi: Et voi saada eniten irti keittolevyistä, koska suurinta kosketuspintaa ei ole käytettävissä. Käsitysvirhe! Yleisiä huomioita: - Se on raskasta. Vaikeuttaa pesualtaassa puhdistamista. - En ole testannut, onko pohja tarpeeksi paksu, jotta se ei vääristy korkeammissa lämpötiloissa. Johtopäätös: Huomioi nuotioiden ja kaasuliesien osalta, muuten ei.