Diavolo pizzauuni
- vapaasti sijoitettava
- 0
- 40 cm
- Tätä artikkelia ei ole varastossa, ja sitä täytyy ensin tilata lisää. Varastossa ja valmiina sinulle! Tilaa nyt ja nauti ostoksestasi ilman viivästyksiä. Tämä tuote on tällä hetkellä loppu. Jätä meille sähköpostisi, niin ilmoitamme sinulle, kun se on saatavilla!
- Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
- 14 Päivän peruutusoikeus
Huippuominaisuudet
kauniisti muotoiltu pellettiuuni: puutarhaan, terassille tai parvekkeelle
rapeita pizzoja: 13" pizzakivi (33 x 33 cm)
helppo sytyttää: lämmitys puupelleteillä
Tuotteen yksityiskohdat
Hienoimpia gourmet-elämyksiä ilman sähköä: Klarsteinin ainutlaatuinen Diavolo-pizzauuni mahdollistaa maukkaiden ruokien valmistuksen aidolla tulella. Pizzaa, peltileipää, lihaa, vihanneksia tai kakkuja – perinteisesti, mutta modernilla pellettiuunitekniikalla leivottu maistuu ainutlaatuiselta. Sijoita Diavolo ulos, täytä se takaapäin puupelleteillä ja lämmitä se toivomaasi lämpötilaan. Integroitu lämpömittari näyttää sinulle aina luotettavasti tarkan lämpötilan, kun taas ruostumaton teräskotelo huolehtii nopeasta lämmön luovutuksesta ja poikkeuksellinen savupiippu hyvästä savunpoistosta.
Ominaisuudet
- lämmitys puupelleteillä
- takapuolelta täytettävä pellettisäiliö
- ei vaadi verkkovirtaliitäntää
- käytännöllisellä tulipesällä
- turvallinen sytytys
- 13" pizzakivi
- sisäänrakennettu lämpömittari
- lämpötilan näyttö: 38–430 °C
- CrystalSteel Concept
- kotelo ruostumattomasta teräksestä
- sileät pinnat helppoon puhdistukseen
- taitettava kantokahva
- helppo siirrellä
- sisältää kattavat lisävarusteet
- saatavilla neljässä värissä: punainen, musta, sininen & hopea
Mitat & tekniset tiedot
- kokonaismitat: n. 40 x 74,5 x 50 cm (leveys x korkeus x syvyys)
- pizzakiven mitat: n. 33 x 33 cm (leveys x syvyys)
- lihaosan mitat: n. 27,5 x 26,5 cm (leveys x syvyys)
- tippapellin mitat: n. 28 x 27,5 cm (leveys x syvyys)
- pizzalapion mitat: n. 25,5 x 42,5 cm (leveys x syvyys)
- paino: n. 16 kg
Toimituskokonaisuus
- 1 x pellettipizzauuni
- 1 x pizzakivi
- 1 x lihaosa
- 1 x tippapelti
- 1 x pizzalapio
- 1 x pellin nostin
- 1 x pellettikauha
- monikieliset käyttöohjeet
Toimitus & lähetys
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.
Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra
Hyvä tuote, sinun on oltava varovainen, ettet laita liikaa pellettejä. Keittää pizzat, vartaat, pihvit jne. hyvin. kana on avattava puoliksi ja painettava, muuten se ei mahdu
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.
Mediatuotetta ei voitu ladata. Perhepizzaillan herkku, hyvää pizzaa, keitettynä pellettitulella.
Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel
Hyvä kulho pellettejä ruoanlaittoon 2 pizzaa Esikuumenna luukku kiinni, sano 10 minuuttia ja kypsennä ovi auki (katso) ja käännä pizzaa, koska pohja kypsyy melko nopeasti. Ja jos suljet oven, liekit valtaavat koko uunin katon, täydellinen pizzan ruskistamiseen vain muutamaksi sekunniksi, avaamme ja suljemme jne ja pizzasi on enemmän kuin täydellinen
Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️
Edellisen uunin jälkeen, joka kuumeni liikaa ja poltti pizzat, on tämä tällä hetkellä erinomainen, se on lahja jonka annoin. Henkilö on iloinen, että hänellä on hauskaa kuin pizzakokki ️
On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante
Saat mitä maksat! Erittäin tyytyväinen ostokseeni Varo lisäämällä säännöllisesti vähän pellettiä ylläpitääksesi tyydyttävää lämpötilaa
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !
Mediatuotetta ei voitu ladata. Suosittelemme!
Brilliant pizza oven, it cooks evenly and very quickly, although depending on the pellets you, use you have to top them up often. The only quibble is the price as it's a heck of a lot cheaper now on Amazon £219.
Loistava pizzauuni, se kypsyy tasaisesti ja erittäin nopeasti, vaikka käyttämistäsi pelleteistä riippuen niitä on lisättävä usein. Ainoa kipinä on hinta, koska se on nyt Amazonissa paljon halvempi 219 puntaa.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande
Mediatuotetta ei voitu ladata. Edullinen pizzauuni, joka nousee pellettien sytyttyä nopeasti 400-500 asteeseen. Lämpötila nousee heti kun pellettejä lisätään. 2 minuuttia kypsennystä. Herkullisiin pizzoihin. Tehty jo 10 pizzaa kahdella käyttökerralla... Suosittelen
chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante
lämpenee erittäin voimakkaasti pohjasta ......ei riitä edessä huono lämmön jakautuminen on varattu pelleteille ei tarpeeksi tärkeä
Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.
Hyvä tuote, mutta meidän on löydettävä tapa tehdä siitä hieman käytännöllisempi.
Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.
Erinomainen tuote! Pieni haittapuoli... Lämpenee niin paljon, että kuluttaa paljon kiviainesta. Muille 10/10 pizzalle ja tarte flambéelle.
Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!
Tuote ostettu 2 viikkoa sitten, saapui 5 päivässä Saksasta. hyvin pakattu ja kaikki osat sisällä. Kokoaminen oli erittäin helppoa ja intuitiivista. Kaverit, uunin materiaali on mitä se on, ei tietenkään ole OONI-uuni, se on terästä, en tiedä kuinka kauan se kestää. Mutta niin kauan kuin Dura tekee vihanneksia!! Koska: Olen AINA tehnyt pizzaa sähköuunilla, päätin kokeilla myös tätä uutta erikoisuutta. Ensimmäisellä kerralla kun yritin tehdä sitä, se ei onnistunut kovin hyvin, juuri siksi, että minun piti ymmärtää, miten se toimii. Eli kypsennyslämpötila, pelletit laitettavat, kuinka monta kertaa se piti käännellä uunissa ja ennen kaikkea kypsennysajat. Juuri eilen päätin yrittää uudestaan ja kerron kuinka kävi. AINESOSAT 4 HENKILÖLLE: -300 gr 0 pizzajauhoa. -250 g Manitoba-jauhoja. -Pizzahiivaa 7 gr -Öljyä maun mukaan -Suolaa maun mukaan -Vesi 300 ml UUNIN ON KYTKETTY PÄÄLLE 20-30 MIN ENNEN PIZZIEN ASETTAMISTA. ETTÄ KIVI LÄMMENEE HYVIN. Polttoaineena FIR-pelletit (käytin niitä testissä) ja pieniä puuhaakoja. SINUN TÄYTYY: Aseta aina pieni lava pellettejä sisään 5/6 minuutin välein, jotta lämpötila pysyy 350 ja 380/400 asteen välillä. AVAA, KUN PIZZA TARVITSE KÄÄNTÄ, muuten se palaa uunin alaosassa. Yleensä teen sen 50 sekunnin kuluttua enemmän tai vähemmän ja suljen sitten uudelleen toiseksi minuutiksi. Pidän pizzaa uunissa noin 5 minuuttia, jotta se kypsyy hyvin. Tällä kertaa tulos oli todella hyvä!!! Alareunassa on kuvat. Leivoin 5 pizzaa 2 Margheritas 1 Perunat ja makkara 1 Margherita sienillä 1 Munakoiso Kesäkurpitsat ja paprikat Tämän uunin arvosana on varmasti hyvä!! Muista: pizzan valmistamisen täytyy olla nautintoa. Ja sinun täytyy yrittää ja yrittää uudelleen, jotta siitä tulee hyvä!!
bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!
hei tämä ensimmäinen kommentti, jossa puhutaan pakkauksen pakkauksesta. kun yritettiin poistaa uunia alkuperäisestä laatikosta, tulenkestävä levy putosi (se oli juuri uunin alla ilman kiinnitystä). se meni rikki. Häpeä. En halunnut antaa tähteä, koska en ole vielä kokeillut uunia, mutta se on juuri sellainen kuin toivoin. Kaipaan vain yksi kivi!!!
Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.
Sain valita sähkön ja pelletin välillä. Harkinnan ja ystävän suosituksen jälkeen valitsin Pelletin itsenäiseksi. Ensinnäkin se oli väärä päätös. Minulle siis ;-) Pidän uunin joka tapauksessa, se tekee mitä pitääkin. Mutta..... Tässä muutamia huomautuksia kiinnostuneille. maistua hyvältä. Käsittely vaatii harjoittelua. Ei ole mahdollista käynnistää, lämmittää ja sammuttaa (kuten esimerkiksi sähköllä). Suurin ongelma on lämpö. Se saavuttaa ehdottomasti 400-450 astetta, mutta valitettavasti enimmäkseen huipulla. Pienen yrittämisen jälkeen teen sen seuraavasti. Testattu pelleteillä. Kuumenna uuni ja tyhjennä astia vähintään kerran, jotta myös pizzakivi lämpenee. Ehkä parempi 2 konttia. Odota, kunnes lämpötila laskee 250 asteeseen. Nyt pizza suoraan kiveen. Kääntele usein varoen polttamasta mitään. Kun pizza on valmis, tarkista lämpötila. Jos se on 200 astetta tai vähemmän, lämmitä se ensin uudelleen ja anna kiven imeä lämpöä. Vasta kun lämpömittari on taas 250 asteessa, sitten uusi pizza sisään. Kuten näet, sinun on aina tehtävä jotain, etkä voi tehdä määritettyjä 5-8 pizzaa per lämmitysjakso. En ainakaan minä. Voin hallita maksimissaan 2, muuten kaikki on päällä palanut ja pohja on löysää. Mutta jos teen sen kuvatulla tavalla, maku on ehdottomasti vakuuttava ja se on vain mukavaa työtä. Sinun täytyy juhlia koko asiaa. Kuka tahansa voi liu'uttaa kytkimet ON-asentoon ja pizza pizzan jälkeen. ;-) Lopuksi, entä käsittely ja laatu. Lakanat ovat paikoin huonosti jäysteitä tai eivät ollenkaan, varoitus: terävä! Mutta laatu on kaukana huonosta. Tietysti se voisi olla parempi, mutta hinta huomioon ottaen se on ok. Rakentaminen on super helppoa. Kaiken kaikkiaan annan hyvän.
facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration
helppo, kuljetettava, erittäin hyvä meille, pizza hieman palanut yhdeltä puolelta, mutta meidän täytyy kestää tänä iltana, teemme sen uudelleen, katsotaanko parannusta
Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!
Lämpenee nopeasti ja on käyttövalmis. Kaikki ovat innoissaan. Pizzauuni on erittäin laadukas! Valmiin pizzan maku on niin hyvä!
Absolute Kaufempfehlung
Ehdoton ostosuositus
température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .
Uunin lämpötila kohoaa 400 asteeseen 10 minuutissa, odota vähän kauemmin, jos haluat kiven olevan 300 astetta. ,250g pizzan kesto noin 2 minuuttia, muista kääntää se minuutin kuluttua. harkitse pellettien lataamista uudelleen kahden pizzan kypsennyskerran välillä. Itse laitoin kaksi palaa hiiltä ylläpitämään lämpöä ja lisään sitten pellettejä 400 asteen saavuttamiseksi. voit myös lopettaa ruoanlaiton ovi auki, jos liekki nuolee kattoa hyvin ja kivi on erittäin kuuma (300 astetta). Hyvää ruokahalua.
Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell
Pizzauuni pitää lämpötilansa ja se on hauskaa pienellä harjoittelulla, pizzat ovat todella maukkaita ja nopeaa
Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!
Hieman epäilin tätä pizzauunia ja sitä, kannattaako edes ostaa ylimääräistä uunia. Siinä on kuitenkin merkittäviä etuja klassiseen uuniin verrattuna: pizza valmistuu 2-3 minuutissa, joten voit valmistaa useita pienempiä pizzoja ja polttaa ne peräkkäin. Lisäksi korkea lämpötila tekee taikinasta todella mukavan ja rapean, aivan kuten Italiassa. Jos haluat laittaa 2 pizzaa, niiden on oltava mukavia ja pieniä. Koska rakenne on ruostumatonta terästä, voit laittaa kiukaan myös puutarhaan ilman ongelmia. Kaiken kaikkiaan loistava uuni kohtuulliseen hintaan!
haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.
kokeillut sitä ulkona konservatoriossa ja ovat innoissaan. pelletit eivät sisälly hintaan. joten sinun on ostettava ne ensin. Kaikki muu sisältyy hintaan ja voit aloittaa heti. Lämpömittari on hyvä tapa seurata lämpötilaa. Näin se toimii - olen tyytyväinen. ulkonäkökin on upea.
Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...
Täysin yksinkertainen käynnistää: 2 sytytintä pellettikaukalon alla ja 10 minuutin odotus odotetun lämmön saavuttamiseksi (450°c). Lisää pellettejä säännöllisesti jokaisen kypsennysprosessin lopussa lämpötilan ylläpitämiseksi. Ei kiven pesua vedellä: anna sen palaa kypsennyksen lopussa ja harjaa sitten. Kun uuni on jäähtynyt, harjaa uunin sisäpuoli noen välttämiseksi. Jauhota taikina hyvin, jotta se ei tartu lapioon. Anna luovuutesi ilmaista itseään, mutta nopeasti: vedessä (kastikkeessa tai muussa) kastettu taikina tarttuu...
Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma
Uuni hyvin tehty, ulkoinen rakenne on hieman herkkä, mutta yleisesti ottaen tyydyttävä. Käytän sitä puun kanssa ja se tekee työnsä hyvin, tärkeintä on pitää liekki aina elossa
Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.
Ostimme kiukaan varsinkin seuraavaa retkeily- ja festivaalikautta varten, kun taas ollaan tien päällä. Koska sitä ei tänä vuonna tapahdu, käytämme nyt uunia pizzajuhliin ystävien kanssa. Rakentaminen oli erittäin helppoa ja mutkatonta. Osa oli valmis töihin terassilla 5 minuutissa. Pellettien käyttö on yksinkertainen ratkaisu, mutta oikeaan lämpötilaan on aina kiinnitettävä huomiota. Pizzat ovat rapeita ja valmiita syömään jo 1-2 minuutin kuluttua. Kenenkään ei tarvinnut odottaa kauan ja kaikki olivat täynnä. Odotan innolla telttailua, otan mukaani toisen metallilautasen laitettavaksi sille ja valmistan herkullista pizzaa kaikkialle. Oli sen arvoista.
Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.
Erittäin vaikuttunut tästä uunista. Se on kevyt, mutta erittäin vakaa, helppo puhdistaa ja lämpenee nopeasti. Ulkoinen lämpömittari on erittäin hyödyllinen, jotta tiedetään oikea aika laittaa pizza, kun se on kuuma. Puu-annostelija päästää sisään tarpeeksi ilmaa pitääkseen tulen tasaisena sytytyksen jälkeen. Odotan myös innolla lihatyökalun käyttöä.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.
Mediatuotetta ei voitu ladata. Kuumenna kivi ennen hyvin, niin se kypsyy nopeasti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tunnet tulen maun hieman enemmän. Erittäin hyvä ostos, jota harmittaa vain se, että odotin liian kauan ennen ostoa.
impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.
mahdotonta valmistaa kahta pizzaa peräkkäin, lämpötila laskee nopeasti kun ovi on auki ja pizzan kypsentäminen ovi kiinni polttaa juustoa. Lisäksi koti on jatkuvasti tarjottava. Uuni tekee kuitenkin kauniin pizzan, kun siihen pääsee käsiksi, lämmittää tulisijaa ja avaa oven 2 minuutin välein, sillä se kypsyy nopeasti. Hyvä aloittaa, mutta puuuuni on paras.
Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson
Monimutkainen mukautumaan pizzan laittamiseen uuniin ja kypsentämiseen
Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene
Hyvin tehty uuni, jossa ulkokiinnityksen esteettisiä puutteita, pakkaus ei vakaasti tehty, saapui rikkinäisenä sisälevynä, palautettu, mutta paikka ei ole käytettävissä muurarin vuoksi, uuni toimii kaiken kaikkiaan hyvin
Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.
Nopea toimitus, super hyvin pakattu. Ei vaurioita sisällä. Kokoaminen tapahtuu erittäin nopeasti ja helposti. Jalat ovat riittävän korkeat, jotta ne eivät polta tukea, jolle uuni on asetettu. Lämpötilan nousu on erittäin nopeaa ja saavuttaa yli 400/450 astetta. Ainoat miinukset ovat ilman suojakuorta, oven lukitusjärjestelmä (2 koloa) alkeellinen ja pellettilaatikkoon laitettava metalliosa, jonka asennusta varten käyttöohjeet eivät olleet ollenkaan selkeitä. Annetut kypsennysajat ovat liian likimääräisiä. Eikä ohjekirjassa ole reseptiä. Olisimme halunneet, että pastareseptit olisi mukautettu tähän uuniin. Ruoanlaitto on täydellistä, mutta sinun on otettava hitti. Paljon halvempi kuin kilpailijansa identtisellä laadulla.
Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura
Erinomainen ammattitaito, ehkä paksumpi tulenkestävä kivi olisi ollut optimaalinen ruoanlaittoon
Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.
Pakkauksen purkamisen yhteydessä huomasimme, että yksi kulmista oli hieman vaurioitunut, mikä ei sinänsä ole kovin ärsyttävää, koska laitoimme vaurioituneen pyöreän kiven uunin pohjalle. Uunin luukku on kallistettava, koska luukun irrottaminen uuni jäähtyy hyvin nopeasti.
Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.
Liian hienoa, nosta 500 astetta, 1 minuutti pizzan tekemiseen, no, ensimmäisellä kerralla se palaa hieman, mutta tarvitset 2 käyttökertaa ollaksesi todellinen ammattilainen, arvosanani 15/10, jokainen koristelee pizzansa uunissa ja kuin pizzeriassa, mutta täällä se on koti. Ota erikoispizzarakeet, mausteinen ja antaa todella hyvän maun, suosittelen.
Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.
Aidon napolipizzan saamiseksi ei vain ylälämmön on oltava hyvä, vaan pohjan tulee olla myös 400 astetta. Tämä on erittäin vaikea saavuttaa tällä menetelmällä. Pitäisi lämmittää tunti täydellä kaasulla ja sitten pizzan jälkeen lämpö karkaa edestä heti kun avaat sen laittaaksesi seuraavan sisään. Rakensin tiiliuunin pienemmällä rahalla, googlaa vain Gym Ball Pizza Oven.
Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda
Kysyimme kaikilta potentiaalisilta asiakkailta, toimiiko se myös puun kanssa...saamme vastauksia, jotka eivät olleet lainkaan yhteensopivia kysymyksen kanssa
Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.
Uskon, että erilainen negatiivinen palaute johtuu yksinomaan uunin virheellisestä käytöstä, luultavasti kokemuksen puutteesta. Tämä ei ole sähköinen, joten pizzan suhteen on oltava varovainen ja vähän kärsivällinen, ainakin alussa. 1, anna sen lämmetä vähintään puoli tuntia, vaikka se saavuttaisi lämpötilan kymmenessä minuutissa, tämä ei tarkoita, että levy on jo täysin kuuma. 2, Pidä grilli aina täynnä pellettejä ja lisää lapio 3/4 minuutin välein. 3, Älä avaa ovea vain katsoaksesi ympärillesi, vaan pizzan kääntämiseen ehdottomasti tarvittava aika ja tämä on tehtävä 3/4 kertaa ja 5 minuutissa saat kauniin, täydellisen pizzan. Kahdessakymmenessä minuutissa kypsensin neljä täydellisyyteen, enkä ole pizzakokki. Joten minulle uuni on 5 tähteä, tai pikemminkin enemmän.
Ottimo, la pizza viene perfettamente
Loistavaa, pizza tulee täydellisesti ulos
Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!
Poikkeuksellinen uuni, jonka avulla voit nauttia pizzat kuin pizzeriassa! Pellettimenetelmä on erittäin kätevä, uuni lämpenee melko nopeasti ja pizzat kypsyvät muutamassa minuutissa. Kolme varoitusta: 1. Jauhota kuori hyvin ennen pizzan laittamista päälle ja sitten uuniin, jotta se ei tartu kiinni. 2. käännä pizzaa silloin tällöin kypsennyksen aikana (muuten vaarana on, että toinen puoli kypsyy liikaa); 3. Varo pitämään uunin lämpötila korkeana (jos tulta ei syötetä kunnolla, se putoaa melko nopeasti). Todella hieno ostos!
Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.
Pizzan lopputulos on varsin hyvä, ainoa vaikeus meillä on pitää uuni erittäin kuumassa ulkoluukun ollessa auki, mikä on välttämätöntä pizzojen jatkuvaan kääntämiseen (emme ole koskaan onnistuneet saamaan maksimi lämpötilassa, vaikka pellettilaatikko olisi täysin täynnä, ja meidän on puhallettava ilmaa takaapäin liekkien nostamiseksi). Joka tapauksessa hinta on hyvä, sillä se sisältää myös erilaisia lisävarusteita, mm. tulenkestävän kiven, jolle maksoin yksin kotiuunista 40 euroa.
Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba
Todella satu, ainoa vika on, että se menettää lämpöä pizzan ja toisen välillä, niin paljon tavaraa
Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio
Erinomainen, erittäin helppokäyttöinen, yhtä helppo puhdistaa.. Suosittelen
Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto
Kun pelletit syttyvät parrakoneessa, uuni lämpenee 400 astetta hyvin nopeasti, pizza kypsyy hyvin lyhyessä ajassa, korkeintaan 2 minuutissa... sitä täytyy kääntää usein, en itse laittanut mitään päälle kivi, vain jauhot lastalla, sillä älä anna sen hyökätä, pizza on todella hyvä. Pieni savu tulee ulos, kuin puulämmitteinen grilli. Kotipuutarhassa se on täydellinen
Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.
Kätevä ja toimiva pizzauuni. Nopea ja optimaalinen kypsennys.
Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.
Uuni hyvin rakennettu ja helppokäyttöinen. Suosittelen lämpimästi tuotteen ostamista.
Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.
Sain tämän tuotteen lahjaksi ja mieheni tuli hulluksi! Käytetty 2 kertaa, erittäin helppoa ja nopeaa, pizza on todella hyvää! Kun se on lämmennyt, se pitää kiven kuumana ilman ongelmia ja voit valmistaa toistuvia pizzoja, jotka kypsyvät erittäin nopeasti. Tuote on yksinkertainen ja söpö, puhtaalla linjalla.
Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.
Tämä vuosi jää mieleen, koska monet meistä aloittivat leivän, pizzan ja muun tekemisen kotona, vain se, että kesän lähestyessä, mikä tekee uunin kytkemisestä päälle kotona lähes mahdotonta yhdistettynä parannushaluun, pakotti minut Haluan kokeilla parempaa uunia, mutta ennen kaikkea sellaista, jota voidaan käyttää ulkona. Heti kun se saapui, voit nähdä, että se oli hyvin tehty, sekä painosta että kaikista lisävarusteista, kaikki terästä. Sen mukana tulee jo vuolukivi, lapio ja muut tarvikkeet uunissa grillaukseen. Pellettilämmitystapa on älykäs, koska se on edullinen, helppo kytkeä päälle ja noin kymmenessä minuutissa on jo yli 320 astetta melkein kuin pizzeriauunissa. Ja voit nähdä tulokset, pizza kypsyy muutamassa minuutissa, sinun tarvitsee vain kääntää sitä usein. Yhdellä laatikolla kypsensin helposti 2 pizzaa, mutta pitämällä laatikon täytettynä voit valmistaa monta peräkkäin. Ainoa varoitus on pitää vuolukivi ja lapio hyvin jauhotettuna. Erinomainen niille, jotka haluavat kunnolla kypsennetyn pizzan, mutta joilla ei ole mahdollisuutta omaan puulämmitteiseen uuniin.
Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi
Erinomainen pellettiuuni... kun ostin toisen ennen tätä, täytyy myöntää, että tämä on markkinoiden paras. Puhun työkokemuksesta, se on erinomainen uuni. Saapui 4 päivää etukäteen, kohtelias henkilökunta. Todella loistava uuni pizzoihin ja myös paistamiseen ja ehdoton huippu. Toivottavasti tämä kommentti on ollut hyödyllinen, ja toivon, että tekemäsi ostos miellyttää sinuakin
Ottimo prodotto pizza ottima
Erinomainen tuote, erinomainen pizza